OHJEET AJANVARAUKSEEN
1. VALITSE KATEGORIA (HOITOLA) TAI (KOSMETOLOGIHOIDOT)

2. VALITSE PALVELU (ESIM. PERUSJALKAHOITO 60 MIN)

3. LISÄPALVELUT (JOS HALUAT, MUUTEN PAINA "JATKA ILMAN LISÄPALVELUITA"

4. VALITSE AIKA (EHDOTTAA AIKOJA/VIIKKO, VALITSE HALUAMASI AIKA)

5. TÄYTÄ TIEDOT (KOKO NIMI, PUHELIN, EMAIL, LISÄTIEDOT/ERITYISTOIVEET JA HALUTESSA KLIKKAA VIEREISTÄ RUUTUA JOS HALUAT LIITTYÄ SÄHKÖPOSTILISTALLE TAI TEKSTIVIESTILISTALLE, NIILLÄ EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ VARAUKSEN VAHVISTAMISEN KANSSA KUITENKAAN)

6. JATKA VARAUKSEEN KLIKKAAMALLA "JATKA VARAUKSEEN"

7. TARKISTA TIEDOT JA VAHVISTA VARAUS (NÄET PALVELUT JOTKA OLET VALINNUT SEKÄ YHTEYSTIETOSI)

8. VIIMEISEKSI KAIKEN TEKSTIN ALLE TULEE VIHREÄ RUUTU MISSÄ LUKEE VAHVISTA VARAUS. SINULLE TULEE SÄHKÖPOSTIIN SEKÄ TEKSITIVIESTINÄ PARIN SEKUNNIN PÄÄSTÄ ILMOTUS VARAAMASTASI AJASTA. 

 

Kun valitset jalkahoidon itsellesi tai läheisellesi toivon että luet tarkasti hoidon sisällön ja millaiselle henkilölle hoitoa suositellaan. Hoidon kestot ovat tarkasti mietittyjä että varmasti pystytään toteuttamaan hoito loppuun asti ja asiakas on tyytyväinen lopputulokseen. Jos on enemmän hoidettavaa, mutta aikaa on vaan varattu 60 min niin silloin ei aika riitä välttämättä ja seuraavan asiakkaan aika lähestyy. Jalkahoito edistää meidän hyvinvointia ja jalkoja kannattaa mahdollisimman säännöllisesti hoitaa! Jos on enemmän hoidettavaa jaloissa niin silloin myös hoidon kesto on pidempi. Syvät halkeamat, kipeät känsät, isot kovettumat sekä paksut kynnet ovat pitkäkestoisia hoitaa jalkahoidossa ja siksi toivon että varattua aikaa löytyy myös enemmän ettei tule kiire hoitaa loppuun.

 

Olen aloittanut kosmetologiopinnot 1.8.2023 alkaen Riihimäellä. Koulu on monimuotoista, mutta iltakoulussa olen 3-4 päivää viikossa klo. 16.30-20.30. Tämä tarkoittaa automaattisesti sitä että teen rajoitetummin opintojen aikana töitä ja varsinkin ilta-ajat kärsii tästä eniten. Pyrin mahdollisuuksien mukaan joustamaan asiakkailleni, mutta opinnot sekä oma jaksaminen on tärkeimmästä päästä koska tarkoitus on myös että opinnot etenee mahdollisimman ytimekkäästi jotta pääsen mahdollisimman nopeasti laajentamaan yritystäni lähitulevaisuudessa. Arvio valmistumiseen keväällä 2025.

 

Vakkariasiakkaistani pidän huolta jatkossakin joten toivon että rohkeasti otat minuun yhteyttä jalkahoito aikasi suhteen. Teen kyllä töitä ohessa, mutta vähemmän.

Eli jos nettivarauksessa ei ole aikoja tai ei ole aikoja jotka sinulle sopii niin toivon että otat minuun kuitenkin yhteyttä koskien sitä niin katsotaan mitä voin tehdä. 

 

Kotikäynti tai laitoskäynti asiakkaita en enää ota uusia ollenkaan. Tämä myös sen takia että minulla on jo niin paljon vakkareita ja aika ei vaan riitä kaikille opintojen ohessa. Tarkoitus on niistä luopua kokonaan kun pääsen laajentamaan yritystäni valmistumisen jälkeen. 

 

Kiitos ymmärryksestä ja toivon tosiaan että otat rohkeasti minuun yhteyttä joko soittamalla/tekstaamalla (myös whatsapp/sähköpostilla tai messengerin kautta koskien jalkahoito aikaa vaikka nettivarauksessa ei olisi aikoja esillä tai mieluisia. 

Minulle on myönnetty aikuiskoulutustukea alkaen 1.8 ensi vuoden syksylle asti. Tämä tarkoittaa siis sitä että ansiotuloni pitää laskea vähintään 1/3 kokonais ansiotulostani joten minulla on tietty määrä kk mitä saan tienata. Olen hakenut tätä sen takia että minulle löytyy aikaa opiskella myös itsenäisesti työn ja koulupäivien välissä ilman rahallista stressiä.